Model en actrice Poppy Delevingne is het verse gezicht van de videocampagne van Agent Provocateur. Speciaal voor Valentijnsdag slingerde het lingerielabel een nieuw filmpje het wereldwijde web op met Poppy en haar ranke lijf in de hoofdrol.

POPPY GEZIEN, DEURTJE DICHT
In het cheeky filmpje verschijnt Poppy al huppelend, bukkend en dansend in een zwart, kanten setje van Agent Provocateur en maakt ze haar huis Valentijn-proof. Plots hoort Poppy rare geluiden vanuit de voortuin en besluit ze een kijkje te nemen. Maar in plaats van veilig door het raam te turen, lijkt het Delevigne een ontzettend goed idee om naar buiten te gaan, in een kanten niemendalletje dus, inclusief jarretels. En toen viel de voordeur in het slot.

Goed. Genoeg verklapt. Bekijk het Agent Provocateur-valentijnsfeestje met eigen ogen. 

Poppy Delevingne is ook het gezicht van Vero Moda >

CRYSTAL RENN
Agent Provocateur heeft ook supermodel Crystal Renn aan de haak geslagen. En wel voor On The Road, de zomercampagne van 2013. In pin up-stijl fotografeerde Olivier Zahm – de oprichter en eigenaar van het tijdschrift Purple – Crystal in en om ouderwetse benzinestations, gehuld in roze, zwarte en paarse setjes van Agent Provocateur. Je shopt de nieuwe zomercollectie gemakkelijk via de website van Agent Provocateur.

Zien? Bekijk de foto’s van Crystal Renn voor Agent Provocateur nu in de slideshow met alle zomercampagnes 2013 >