Rachel Zoe, stilist van tout Hollywood, timmert naarstig aan de modeweg. Want als je dacht dat Zoe haar handen vol heeft aan haar eigen kledinglijn, haar resortcollectie, haar kidslijn, hier en daar een stylingklus én zorgen voor haar kleine bébé, heb je het mis. Zoe staat namelijk op het punt nóg twee lijnen te lanceren. Het moge duidelijk zijn: Rachel Zoe gaat voor werelddominatie. 
 
SIERADEN EN WINTERACCESSOIRES
Twee lijnen? Ja, heus. Eerder verklapte de ultradunne blondine al dat het haar missie is om haar imperium uit te breiden tot een lifestyle brand, zodat je van head to toe gekleed kunt gaan in Rachel Zoe. Nu voegt ze dus de daad bij het woord en vertelt ze ein-de-lijk om wat voor nieuw Rachel Zoe-spul het gaat: sieraden en winteraccessoires. Slimme zet. Want zeg nu zelf: welke outfit is af zonder de juiste sieraden en accessoires?
   
Zien! Modisch kijkvoer van Louis Vuitton, Valentino en Paco Rabanne >
   
RACHEL WANTS IT ALL
De sieradencollectie in een notendop: art deco-achtige kettingen, cocktailringen en Swarovski-kristallen. Maar alleen sieraden zijn niet genoeg: ‘I want hats. I want gloves. I want all these things. Okay, wait, I’m a designer now, so let’s do it,’ bralt Zoe tegen WWD. En dus zijn er ook hoeden, sjaals en handschoenen van echt bont (foei!) en faux fur. Rachel verklaart:  ‘I have this obsession with what women wear in Russia. The funny thing is that I don’t know because I’ve never been there. But it’s what I dream about.’ Juist ja.
   
But there’s more! In de nieuwsbrief van haar site TheZoeReport, verkondigt de stilist van de sterren dat ze bezig is met Rachel Zoe Productions, haar eigen televisieproductiebedrijf. Meer dan dat wil ze er niet over loslaten.
   
Haar nieuwste collecties liggen vanaf februari in de schappen. De exacte datum is nog niet bekend.