De graatmagere stilist van de sterren begon vorig jaar vol overgave een kledinglijn in samenwerking met de Chinese kledinggigant Li & Fung. Ondanks de aandacht in haar drama infused realityshow (The Rachel Zoe Project) lijkt de kledinglijn niet helemaal een schot in de roos.

NIET ZOE GOED?  
De verkoop van de kleding in warenhuizen als Neiman Marcus, Bloomingdale’s en Nordstrom valt volgens illustere industry insiders behoorlijk tegen, zo valt er te lezen op verscheidene websites. Tot overmaat van ramp gaan er daarnaast geruchten dat het voortbestaan van haar show aan een zijden draadje hangt. Zoe’s assistent, interieurdesigner Jeremiah Brent zou daarentegen wél zijn eigen realityshow krijgen op hetzelfde netwerk. Dat is dan de derde (!) assistent die een spin-off opeist. Auch.   

 
Alan Chartash, die aan het hoofd staat van Li & Fung houdt echter het hoofd koel en verklaart nog steeds heel blij te zijn met Rachel. En dat er een exclusieve juwelenlijn voor Neiman Marcus en Bergdorf Goodman aanstaande is. De tijd zal het leren…  
 

Kijkvoer: Nicole Richie voor Macy's >