Want kunnen we dit wel een jurk noemen? Een glitterend gaasje is wellicht een betere benaming. Nu hadden we zoiets natuurlijk wel kunnen verwachten van RiRi, ten tijde van haar instagram-onthouding. Geen nakende foto’s op het web, dan maar nakend op de rode loper. Ofzoiets.

En nu was daar ook de verklaring van haar stilist dat ze door haar designergarderobe heen was en niets had om aan te trekken. Daar is blijkbaar geen woord van gelogen.

FEARLESS
Rihanna kreeg gisteravond dan ook uit handen van Anna Wintour dé modeprijs der modeprijzen uitgereikt: De CFDA Award voor Style Icon van het jaar. Het zal je niet verbazen dat ze deze verdiende door haar ‘fearless approach to dressing’.

Maar toch nog even terug naar de ‘jurk’. RiRi droeg een custom-made, met kristallen overladen, visnetjurk van de jonge Amerikaanse designer Adam Selman. Hij werkt al sinds 2011 samen met de zangeres en staat bekend om zijn (goh!) gewaagde looks.

Gelukkig kon ook Anna Wintour de grap van Rihanna's, eh, spannende looks wel inzien en draaiden ze dit filmpje tijdens de uitreiking:

Hét nieuws van gisteren gemist? Rihanna is door haar designerkleding heen en had dus serieus níets meer om aan te trekken >