Stiekem waren we sinds haar rol als Fleur Delacour in Harry Potter al stikjaloers op Clémence Poésy. En welja, de irritant mooie blondine streek ook meer dan eens neer op de eerste rij van de Chanel-shows. Uitgenodigd door Karl Lagerfeld himself. Tja, ‘t verschil moet er wezen. Nu maakt de 29-jarige nog een mode-uitstapje en wel met het Nederlandse label G-Star.

ANTON CORBIJN & CLÉMENCE POÉSY
De Française gaat in de nieuwste campagne schitteren en volgt hiermee grote namen als Elettra Wiedemann, Liv Tyler en Gemma Arterton op. Nederlands trotst Anton Corbijn schoot de G-Star-campagne twee maanden geleden met Clémence in Lissabon.

Al gezien? Julia Restoin-Roitfeld staat zelf model voor haar kersverse lingerielijn >

‘Ik was zo blij om Anton te ontmoeten’, jubelde Clémence Poésy gisteren tijdens de perspresentatie. ‘We hadden tijdens die twee dagen enorm veel plezier en speelden goede muziek waarop we dansten. Hij danst net zoveel als ik. Bovendien fotografeert hij nog echt met filmrolletjes, het is niet zoals al die digitale fotoshoots van nu.’

Uitgaande van de knallend goede G-Star-plaatjes met filmmaker/kunstenaar Vincent Gallo, zal ook deze campagne ongetwijfeld om te smullen zijn. In januari 2012 kunnen we de foto's verwachten.

PS - Feest! G-Star opende gisteren een gloednieuwe winkel in de luxe winkelstraat Rodeo Drive in Beverly Hills, Los Angeles.