Verruil je torenhoge hakken even voor sportschoenen. Want dit wordt een sprintje trekken naar de dichtstbijzijnde Mulberry winkel. De tas die Emma Hill, hoofdontwerper van Mulberry, speciaal voor zangeres Lana Del Rey heeft ontworpen is namelijk eerder uitgebracht.

         
MULBERRY DEL REY
De Mulberry Del Rey (een tas geïnspireerd op de nieuwe lieveling van de modewereld: zangeres Lana Del Rey) zou eigenlijk pas vanaf half mei 2012 verkrijgbaar zijn. De tas is namelijk onderdeel van de a/w 2012-collectie. Maar, de vraag naar dit staaltje prachtwerk schijnt zo hoog te zijn dat het label besloot de tas nu al in de winkels te leggen.

       
Nog niet alle modellen en kleuren zijn verkrijgbaar, het label lanceert eerst slechts de zwarte en hertenbruine versie. Deze zijn verkrijgbaar in de Mulberry stores in SoHo (New York) en New Bond Street (Londen) en in de Hilton Store (Singapore). Goed, dat sprintje naar de ‘dichtstbijzijnde’ Mulberry store is dus eigenlijk een sprintje richting het vliegveld. Maar je begrijpt ons punt.

Wanneer de andere modellen en kleuren exact in de winkels liggen is nog niet volledig bekend, maar ongetwijfeld medio mei 2012. Interesse? Schrijf je even in via Mulberry.com, dan houden zij je verder op de hoogte.

     
Hebben, hebben, hebben? De Mulberry Del Rey is verkrijgbaar vanaf € 762.

       
En als je dan toch in Londen bent, vergeet dan ook deze hotspots niet