Verklapten we eerder al dat Angelina Jolie aan haar eigen juwelenlijn werkt, een paar maanden later krijgen we ein-de-lijk een voorproefje van Style of Jolie.

Samen met juwelengenie Robert Procop ging de actrice aan de slag met haar bling, waarvan enkele stukken nu te zien zijn in Julien's Gallery in Beverley Hills.

Ontwerper Elie Tahari stort zich ook op de juwelenbranche >

BLING VOOR HET GOEDE DOEL
Wat we tegenkwamen in het filmpje? Veel soorten edelstenen, sprankelend goud en opvallende diamanten. Sieradenfanaat Elizabeth Taylor zou trots op Angie zijn.

Hoe diep we in de buidel moeten tasten voor de bijoux is nog niet bekend, maar je kunt in ieder geval shoppen met een gerust hart. De opbrengst van de juwelen gaat namelijk naar Children in Crisis, een goed doel dat zich inzet voor onderwijs voor kinderen in noodgebieden.

Ook actrice Kate Bosworth maakt bijzonder goede sieraden >

Leuk weetje: we konden Angie’s juwelen eerder al spotten in The Tourist, waarin de actrice een hoofdrol speelt. Ook de vrouw van Robert Downey Junior, Susan, droeg al oorbellen van Style of Jolie tijdens de afgelopen Oscars. Aan publiciteit geen gebrek dus.

*Tromgeroffel*... Bij deze dan, bekijk hieronder Angelina's zelfontworpen bling...

youtubeView full post on Youtube