We zijn bij ELLE altijd op zoek naar de laatste trends en we zijn een unieke samenwerking tegen gekomen. We wezen je al eerder op de kleding van ST. studio, de exclusieve lijn van Olcay Gulsen. Wij zijn fan! En hoe mooi is het dat ST. studio nu een exclusieve samenwerking met Samsung heeft. Als je voor Samsung kiest krijg je korting bij ST. studio, en andersom.

Knappe korting
Samsung en ST. studio vinden elkaar op het gebied van stijl en karakter en gaan een unieke samenwerking aan waarbij de merken elkaar aanvullen en versterken. Koop je (voor 30 juni) een Samsung Galaxy A5, dan krijg je een ST. studio giftcard ter waarde van € 50 cadeau.

Je kunt de Galaxy A3, A5 en Gear S2 ‘live’ beleven in de ST. studio stores. Kies je voor een ST. studio The Essential Suit, dan krijg je weer knappe korting op deze nieuwe smartphone en smartwatch.

Karaktervrouwen kiezen Samsung
Olcay Gulsen over de samenwerking: “Echte stijl is niet enkel de buitenkant, maar zit ook aan de binnenkant. Dat geldt voor telefoons, dat geldt voor fashion. “Elke karaktervrouw is klaar voor de toekomst en daarvoor is geen betere keuze dan een Samsung, naar mijn mening het meest innovatieve merk op dit moment. Ik ben trots op deze samenwerking!”

Electronic device, Product, Gadget, Sleeve, Smartphone, Portable communications device, Communication Device, Mobile phone, Mobile device, Photograph,

Actievoorwaarden:
Als je tussen 1 april en 30 juni kiest voor een Samsung Galaxy A5 ontvang je een giftvoucher t.w.v. € 50 die je kunt besteden in de winkels van ST. studio of online kunt verzilveren op ststudio.com. Klik hier voor de actievoorwaarden.

Bij aanschaf van een ST. studio The Essentials Suit t.w.v. € 399,- betaal je slechts € 100,- voor een Samsung Galaxy A3. Voor een perfect gesneden broek, een matching jasje plus een telefoon betaal je dus € 499,-. Je kunt ook kiezen voor een Samsung A5 of een Gear S2 smartwach voor € 200. Voor de outfit en de telefoon betaal je dan € 599. Ook deze actie geldt tot 30 juni.

youtubeView full post on Youtube