MILLENNIUM PROMISE
Even uitleggen. In 2010 is Millennium Promise gestart. Dit is een non-profit organisatie die binnen vijf jaar extreme armoede, hongersnood en veel voorkomende ziektes in veertien zogenoemde ‘millenniumdorpen’ flink terug wil dringen.

 
Eén van die millenniumgebieden is Ruhiira in Oeganda. En daar komt Tommy Hilfiger om de hoek kijken. De Amerikaanse ontwerper sloeg in 2010 de handen ineen met de mensen achter Millennium Promise en doneerde twee miljoen dollar aan de organisatie om het Ruhiira-gebied – dit is een cluster van acht zeer arme dorpen – zelfvoorzienend te maken. Onder het motto ‘geef een man geen vis, maar leer hem vissen’ willen Hilfiger en de Millennium Promise-organisatie het Afrikaanse gebied uit de extreme armoede trekken. Daarnaast  voert Tommy Hilfiger vijf jaar lang campagne om het bewustzijn voor het goede doel te verhogen en stimuleren.

  
THE PROMISE COLLECTION
Tommy Hilfiger zet ook dit jaar zijn schouders stevig onder het project en komt met de gloednieuwe ‘Promise Collection’. Dit is een capsulecollectie – bestaande uit veertien items voor mannen, zeventien stuks voor vrouwen en tien accessoires – waarvoor de gehele opbrengst (jazeker, de gehele) naar Millennium Promise gaat. Da’s nog eens goed shoppen. Actrice Katie Holmes is bovendien door Tommy Hilfiger gecharterd als ambassadeur van de speciale capsulecollectie.  

 
The Promise Collection wordt volgende week officieel gelanceerd. Daarvan houden je uiteraard op de hoogte, maar er is meer. Veel meer. Dus: hou ons in de smiezen, want wie weet mag jij met Tommy Hilfiger mee naar Oeganda om de dorpen en het werk van Millenium Promise met eigen ogen te zien.

Lees hier alles over dit fantastische project >

http://ad-emea.doubleclick.net/ad/N7156.135098.HACHETTENL-ELLE/B6517326.2;sz=1x1