MODENIEUWS

MODENIEUWS

Update: Rachel Zoe, Pharrell & Manolo Blahnik

27 april 2012 10:32
door Gigi van der Zwaan

Rachel Zoe lanceert nieuwe shopsite, Pharrell Williams is vrinden met Anna Wintour en Manolo Blahnik voor J. Crew gaat niet door.


> Rachel Zoe doet veel. Heul veel. Haar nieuwste project? Shopsite 23rd.com. Hier kun je flink je slag slaan – van Lanvin tot Levi’s – en kun je jouw ‘Perfect Shop’ creëren op basis van een lijst aan (mode)criteria. Je moet je wel even inschrijven.

 
> Pharrell Williams pent een boek, en – hier komt-ie – Anna Wintour werkt daaraan mee. De twee schijnen vrienden te zijn – ja echt – en omdat Anna ook nog eens een grote inspiratiebron voor Pharrell is kan een bijdrage van haar niet ontbreken in de pennenvrucht. Ook o.a. Kanye West en Jay-Z kropen in de pen voor Pharrell: Places and Spaces I've Been. Vanaf 16 oktober is het boek verkrijgbaar.

 
> Bummer. De samenwerking tussen Manolo Blahnik en J. Crew gaat niet door. De reden? ‘Grootschalige productiebeperkingen aan de kant van Manolo Blahnik’. Zie hier de Manolo-schoenen waar we onze voeten dus niet voor een schappelijk prijsje in kunnen steken…

 

Ontwerper Max Azria wordt aangeklaagd voor een whopping $220 miljoen >


Reageer


MEER MODENIEUWS

Droevig. Betsey Johnson heeft bescherming aange...

Vers binnen: Lulu Guinness ontwerpt, Kate Middl...

Time to party! Op 7 mei spiek je live mee bij h...

Alistair Carr werkt niet langer voor Pringle of...

Voor om de pols: dit prachtige uurwerkje van Is...

Steek als een ware Assepoester gemene stiefzust...