VERA & EVAN?
Vorige week werd bekend dat Vera Wang en hubby Arthur Becker de scheiding hadden aangevraagd na 23 jaar huwelijk. Komt dan nu de aap uit de mouw over het ‘waarom’? Daily News verklapt namelijk dat Vera Wang en de Olympisch kampioen kunstschaatsen, Evan Lysacek, het wel erg gezellig hebben samen. Hij is 27, Vera heeft de 63 aangetikt. Ach, een flink leeftijdsverschil mag niet deren, lijkt zo. De donkerharige schaatser schijnt zelfs al in de Beverly Hills-villa van de ontwerpster te zijn getrokken. Poeh-poeh.

Vera en Evan werkten in 2009 en 2010 samen aan verschillende schaatsoutfits – waar de ontwerpster veel van afweet aangezien ze vroeger zelf kunstschaatsster was – en ook dit jaar kropen ze samen weer achter de tekentafel. Vrienden of meer? Bekijk deze kiekjes en oordeel zelf…  
 

LONDEN FASHION WEEK S/S 2013
De Britse modeweek wordt alsmaar drukker. Lieten we vorige week nog weten dat Preen weer gaat showen in Londen, nu wordt bekend dat het designerduo niet de enige is. Ook hoedenmaker Philip Treacy, het Australische label Willow en het Amerikaanse Rag & Bone showen hun nieuwste waar tijdens Londen Fashion Week s/s 2013. Bovendien gaan Anya Hindmarch en Richard Nicoll weer voor een uitgebreide catwalkshow, in plaats van een presentatie.   

Feest! Absolutely Fabulous komt met een speciale Olympische Spelen-aflevering >
 

EBAY DOET DESIGNER
Online verkoopsite eBay komt met een heuse designer Holiday Collective-lijn. Voor de samenwerking charterde de website zeven ontwerpers – Billy Reid, Chris Benz, Fallon, Jonathan Adler, Ruffian, Steven Alan en Tibi – om verschillende limited edition collecties te maken. En tja, de naam zegt het al, de exclusieve stukken komen precies op tijd voor de feestdagen (op 12 november) in de digitale schappen te liggen.

 
De ontwerpsters creëerden allemaal vijf stukken die lopen van $50 tot $100. Bovendien wordt alles gratis verscheept. Shop-ze!