We zitten pas nét in augustus, maar dat weerhoudt het Amerikaanse tijdschrift er niet van om ons het jaarlijkse best dressed-lijstje voor te schotelen. Al te trappelen van spanning? In ieder geval heeft de Duchess of Cambridge, Kate Middleton, de strenge selectie gehaald.

Karl Lagerfeld haalt uit naar Kates zus, Pippa Middleton >

 
KATE MIDDLETON & JESSICA CHASTAIN
K-Middy haalde zelfs de cover van het blad – net als Jessica Chastain, die op de andere voorpagina van het septembernummer prijkt – met de begeleidende tekst ‘Kate the Great’. En tja, wanneer je tijdens de Olympische Spelen weet op te draven in Christopher Kane en Roksanda Ilincic nemen wij ook ons petje voor je af. Dit is alweer de derde keer dat de ega van Prince William op de lijst prijkt. Ook vorig jaar en in 2008 kreeg ze een eervolle vermelding.

 
Duik in de garderobe van Kate Middleton >

 
ROYALTY RULES
Naast Kate doen nog meer royals het op modisch gebied koninklijk goed. Zo kroonde Vanity Fair o.a. ook Prince Harry, Charlotte Casiraghi, Prinses Mary van Denemarken, Prinses Alexandra van Griekenland en (grote hap adem) Sheikha Mozah bint Nasser Al Missned van Qatar tot de best geklede mensen van de wereld.

 
Vrees niet, ook genoeg volk zonder blauw bloed heeft het op kledinggebied goed voor elkaar. Poppy Delevingne, Stella McCartney, Jessica Chastain, Diane Kruger, Léa Seydoux, Eddie Redmayne, Richard E. Grant en Ozwald Boateng hebben ook een benijdenswaardige garderobe. Colin & Livia Firth en Lauren & Andrés Santo Domingo horen volgens het blad bij de meest modische koppels.

 
Bekijk hier de volledige best dressed-lijst van Vanity Fair >