Penélope Cruz en zus Mónica Cruz zijn een vijfjarige samenwerking aangegaan met Agent Provocateur en de eerste collectie L’Agent is een feit. Daar hoort natuurlijk een smeulende campagnevideo bij. Penélope en Mónica vervulden daarin beiden een eigen rol, Mónica acteerde en Penélope kroop achter de lens en maakte haar regisseurdebuut.
   

Poppy Delevingne en Crystal Renn gingen eerder dit jaar uit de kleren voor Agent Provocateur >

   
VERLEIDELIJK FAMILIEKIEKJE
Model Irina Shayk en Miguel Angel vervullen de hoofdrollen. Naast nog wat ronddartelende modellen in kanten niemendalletjes, leek het één groot familieportret op de set. De hoogzwangere(!) Mónica Cruz en Penélope’s man Javier Bardem acteerden in de campagne. Eduardo Cruz, de jongere broer van de zussen Cruz, componeerde de muziek voor de korte film en moeders Encarna Sànchez assisteerde op de filmset.

   
De verse moeder van twee – Penélope is vorige week bevallen van een kleine spruit – is erg enthousiast over haar debuut als regisseur: ‘Ik had alle vrijheid en ik kon vertellen wat ik belangrijk vind. Er spelen vrouwen met verschillende maten en leeftijden mee, want ik wil laten zien dat onze collectie voor iedereen is,’ vertelde ze tegen WWD.

   
Ook Kourtney Kardashian breidt haar familie uit >

   
De film van L’Agent voor Agent Provocateur ging gisteren in première. Vanaf vandaag is de collectie te verkrijgen via onder andere Bloomingdales, Harrods en Net-a-porter.com