Met een vader als Steven Spielberg verkeer je al snel in de hoogste celeb-sferen. Zo ook Sasha Spielberg die al op jonge leeftijd ging acteren (o.a. in Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull van papalief) en een band startte, genaamd Wardell (voorheen Brother/Sister), met broer Theo Spielberg.

Zien: Sky Ferreira komt in actie voor Forever 21 >

EEN SPIELBERG SCHWUNG
Maar ook de modewereld lijkt nu veroverd te worden door de 22-jarige Spielberg-offspring, want Nicole Richie heeft Sasha ingehuurd als nieuw boegbeeld voor haar Winter Kate- en House of Harlow 1960-lijnen.

Nicole zag Sasha spelen met haar band en was meteen om. ‘Toen ik Sasha voor het eerste ontmoette wist ik meteen dat ze perfect voor de video zou zijn,’ vertelt Nicole Richie aan ELLE.com. ‘Something about the way she carries herself. Sasha belichaamt echt het Winter Kate- en House of Harlow 1960-meisje. Iemand die zelfverzekerd en fun is, maar ook een beetje gereserveerd en elegant. Deze collectie is dan ook heel speciaal voor mij, hij is liever en romantischer dan Winter Kate ooit is geweest. De collectie is dromerig en heeft veel tijdloze stuks.’

Zelf zien? Bekijk de gloednieuwe video met Sasha Spielberg in de hoofdrol hier.