MODENIEUWS

MODENIEUWS

Webshop Phillip Lim in de lucht

10 april 2012 11:12
door Moniek Moerland

En toen was de wereld weer een mooie ecommerce-site rijker. Die van de Amerikaanse designer Phillip Lim.


Gisteren ging-ie officieel live, de webshop van Phillip Lim, te vinden via 31philliplim.com. En om maar meteen met de deur in huis te vallen: ja, hij verscheept naar de lage landen!

 
CHINA
Ook op het gebied van stenen winkels heeft de kleine designer grootse plannen. Samen met Wen Zhou, met wie hij in 2004 het label 3.1 Phillip Lim oprichtte, hoopt-ie vóór 2016 zo’n vijftien extra Phillip Lim stores te openen in China, waarmee het totaal aantal winkels wereldwijd zal verdrievoudigen. Ondanks alle uitbreiding benadrukken Lim en Zhou aan WWD dat ze hoe dan ook onafhankelijk willen blijven. Vanaf het begin is het label self-funded geweest; geen investeerders of andere derden met een aandeel in het bedrijf. En dat wil het duo graag zo houden.

 

Zien: Phillip Lims 31 Hour-tassenlijn >

 
Expansiedrift alom dus, maar even terug naar die webshop. Want oi, wij worden er blij van. Naast het shoppen van kleding (jurken, tops, jacks, schoenen, tassen, en nog veel meer), vind je er – zoals het een beetje webshop betaamt – ook een boel achter-de-schermen materiaal. Denk: backstage filmpjes, campagnebeelden, een digitale paskamer, catwalkshows, een blog met inside info, het laatste nieuws over het label en info over de verschillende boetieks.

 
Afijn, gaat dat vooral zelf even zien: 31philliplim.com >

 

En maak meteen alvast een verlanglijst vol 3.1 Phillip Lim a/w 2012-moois >


Reageer


MEER MODENIEUWS

Carine Roitfeld gunt ons een eerste blik op haa...

Welja, gisteren kwam het hoge woord eruit: Raf...

De torenhoge plateaus zijn niet meer uit het st...

De kogel is door de kerk. Modeontwerper Raf Sim...

Actrices Emmy Rossum en Camilla Belle zijn de k...

Modewebshop DesignersUnited.com lanceert een on...