Je zou wel kunnen zeggen dat Lily Aldridge een perfect leventje leidt. Ze is vrouw van Kings of Leon-boegbeeld Caleb Followill, moeder van Dixie, succesvol model en nu blijkt ze ook nog een aardig handje van ontwerpen te hebben.

NOG EEN KEER
Dat laatste bewees ze vorig jaar al, en dit jaar doet ze dat gewoon nog eens. Haar eerste capsulecollectie voor Velvet verkocht zó goed dat Lily opnieuw gevraagd werd kleding voor het label te ontwerpen. En dat wilde ze wel: 'I've loved the whole process. It's every girl's dream to design the perfect wardrobe,' vertelde ze Metro newspaper.

WILLEN WE HEBBEN
En ja hoor, we zien dat er weer niets dan fijns uit haar potlood gekropen is. Bretonse strepen, kleurrijke jurkjes, leuke shorts en zachte sweaters, we zouden het zó aantrekken. Lily zelf ook: ze staat model voor haar eigen collectie. Leuk weetje: ieder kledingstuk draagt de naam van een vriend van Lily. Waar hoorden we dat eerder

Bekijk de hele collectie hier. Maar voordat je enthousiast alles in je shoppingbag klikt; de site verscheept helaas nog niet naar Nederland. Tip: hou perfectlybasics.nl in de gaten, daar verkopen ze het merk ook.

Nóg zo’n Angel die aan het ontwerpen slaat >