De herfst heeft ingezet en dus wordt er zo zoetjesaan duidelijk wat er écht gedragen gaat worden van de herfst/winter 2014-collecties. Weten we nog wat Chanel deed? Natuurlijk: een feestje geven in de supermarkt, wat het modejournaille zo vrolijk maakte dat het zelfs aan het plunderen sloeg.

Uit die collectie lijkt nu een wel heel onverwacht it-item naar boven te drijven – de Chanel-ketting die een exacte replica lijkt van de kinderklassieker de snoepketting. Alexa Chung had ‘m al aan (dat is dus de eerste hit-indicatie) en naar verluidt heeft Chanel tot nu toe geen moeite de snoepkettingen te verkopen.

Iets dat op zijn minst bijzonder is, gezien je voor ongeveer 50 cent een bijna identieke snoepketting kunt kopen bij de snoepwinkel, en ja – die snoepwinkelversie en de Chanelversie lijkt écht heel erg op elkaar. Bovendien kun je de echte snoepketting ook nog eens opeten, of, wanneer je in een goede bui bent, juist snoepjes uitdelen – kom daar maar eens om bij de Chanelversie.

Vraag is dus: gaat Chanel ons komend seizoen verliefd laten worden op de snoepketting? En tijgen we dan allemaal naar de snoepwinkel of zullen er daadwerkelijk mensen zijn die sparen om voor de – oneetbare en dus saai smakende! – snoepketting van Chanel te gaan?

Wij zouden het wel weten. Afijn - hieronder de snoepketting van Chanel.

Zien, zien, zien! Michiel Huisman naast Gisele Bündchen voor Chanel N°5 >


Purple, Lavender, Natural material, Violet, Craft, Creative arts, Body jewelry, Bead,

Foto: Instagram