Missoni adopteerde Leighton Meester om samen met de fotogenieke familie te schitteren in de nieuwe zomercampagne. De kiekjes van de Missoni familie – inclusief Leighton dus – werden geschoten door Juergen Teller, die het graag eens over een andere boeg gooit.

Dus zette hij de verloren dochter neer op een hobbelpaard. Juist ja, een hobbelpaard, mét een jurk aan. Niet het toppunt van elegantie, maar het werkt verrassend leuk.

Kijkvoer! De stylefile van Leighton Meester >

MEESTERLIJKE MEESTER
We zien de Gossip Girl-actrice in een strak oranje-gouden jurkje van Missoni’s s/s 2011-collectie met brede grijns en weinig – zo lijkt althans – make-up.

Een droom die uitkomt voor Meester die vorig jaar al aangaf meer high-end campagnes te willen doen. Toch knap, van Reebok naar Missoni overstappen.

Bekijk hier de s/s 2011 collectie van Missoni >

Boze tongen beweren dat Leighton en collega Blake Lively in een ware strijd verwikkeld zijn wie de beste campagnefoto’s heeft. Zodra de foto’s van Blake voor Chanel binnen zijn, kan het vergelijken dus beginnen.

Blake heeft in ieder geval al een streepje voor. De blonde schone doet de tassencampagne van Chanel solo, terwijl Leighton haar Missoni-kiekjes moet delen met de Missoni-familie en andere socialites. Tja, het leven van een Gossip Girl gaat niet over rozen.