Het was één en al hippigheid tijdens het langverwachte Levi’s Curve ID lanceringfeest in Londen. In hottest club in town Studio Valbonne waren afgelopen weekend alle ingrediënten voor een hysterische avond aanwezig: modellen met benen tot onder de oksels, hier en daar een in het wild borrelende celeb, fashionbloggers en killer optredens van de campagnemeisjes.

Op de bühne stonden Lykki Li (al tijden favoriet op de redactie), de Nederlandse DJ Miss Nine en – heuse primeur – een optreden van ‘Violet’, u beter bekend als Pixie Geldof.

PLANKENKOORTS
De roddel vooraf was dat Pixie wegens een acuut geval van ernstige plankenkoorts de hele dag niet van het toilet af was gekomen. Toch bleek Miss Geldof behoorlijk verdienstelijk te zingen. Zuiver. Lekker grungy ook. En hoewel we geen tot tranen geroerde Bob Geldof signaleerden (hij zou er toch echt geweest moeten zijn), spotten we wel een uitzinnige Henry Holland. En een flink borrelende Alexa Chung.

Kijk snel naar het fotoverslag van het Levi’s Curve ID lanceringfeest >

Laten we de reden van de fuif niet vergeten: de Levi’s Curve ID. ELLE.nl onderging de full treatment en was aangenaam verrast. Hoe het werkt: iemand van Levi's neemt je maten op en komt dan met een spijkerbroek, die letterlijk op jouw lijf is gesneden, aansnellen.

ELLE.nl ging voor de skinny in een prachtig, diep indigoblauw. En jawel meteen bij de eerste broek was het raak: uw redacteur gleed haar broek in – zonder nare muffintop en mét een koket uitziend achterwerk. Wel paste ze voor de zekerheid een tweede broek voor de perfecte lengte. Missie geslaagd.

Lees hier meer over het vinden van de perfecte jeans >

PS - Ook gespot op het feest: Florence Welch met bolhoedje >