En als mevrouw Wintour iets doet, doet ze het goed. Haar modefeest is tweedelig en mondiaal opgezet. Vanavond maakt New York zich op voor de grootste catwalkshow ooit. Meer dan 150 modellen (o.a. Gisele Bündchen, Naomi Campbell en Doutzen Kroes) betreden de catwalk in kleding van designers als Rodarte en Marc Jacobs. Al draait het in de show niet om de collecties, maar om de trends.

Marc Jacobs negatief in het nieuws? >

Alle 1500 felbegeerde kaarten waren uiteraard al binnen een paar uur(!) uitverkocht. Toch front row zitten? CBS zendt op 14 september een compleet FNO-verslag uit.

ER IS MEER!
Anna Wintour gunt ons allen onze modeavond en heeft diverse warenhuizen (zoals Barney’s en Lafayette) en designerketens (o.a. Marc Jacobs, Louis Vuitton en Burberry) wereldwijd gecharterd de deuren a.s vrijdag tot middernacht open te houden. Met uiteraard de nodige acties, aanbiedingen en speciale producten:

New York
> Vooral in NYC gaat het los. Zo brengt Prada 10 verschillende limited edition totes uit voor slechts € 230,15.

> Warenhuis Barney’s organiseert een karaokewedstrijd met de Olsen Twins als jury, en een tas van Proenza Schouler en een leren legging van The Row in de prijzenpot.

Nog meer nieuws over de Olsens >

Londen
> In de Chanelboetiek worden nagels voorzien van een laagje Les Khakis de Chanel, de 3 nieuwe seizoenskleuren.
> Bij Louis Vuitton staat model slash dj Alice Dellal twee uur lang achter de draaitafels en bouwt een feestje in de winkel.

ELLE.nl was in Londen voor het Levi’s Curve ID-feestje >

Parijs
> Zin in een cocktail? In de winkels van Armani en Barbara Bui worden ze gratis uitgedeeld.
> Burberry verloot twee kaarten onder de bezoekers voor hun aankomende show.

Berlijn
> Ambieer je een modellencarrière? In Lafayette is er een open casting voor de fashionshow van het warenhuis op 30 september.

Uiteraard wordt er flink aan liefdadigheid gedaan. Alle deelnemers doneren een gedeelte van de opbrengst aan een goed doel.