Hij is er weer: de Best Dressed List van de Amerikaanse People Magazine. ELLE.nl verklapt ze en geeft een samenvatting van het juryrapport. Kies je favoriet en kopieer!

JENNIFER ANISTON
Zet meestal haar enorm lange stelten in de schijnwerpers. Haar contante keuze voor klassieke en eenvoudige lijnen, rustige kleuren en tijdloze elegantie, levert haar de titel 'American Classic' op.

RIHANNA
Die liefkozend de 'Daring Diva' wordt genoemd, draait haar handen niet om voor gewaagde outfits en hysterische combinaties. Soms mislukken haar experimenten, maar haar lef verdient een pluim.

JESSICA ALBA
Nog zo’n mixtalent. Jessica Alba. Wil jij net zo’n eclectische kledingstijl, combineer dan vrouwelijke en geklede elementen met rauwe accenten als een leren jasje.

Bekijk hier de kledingkeuzes van Jessica Alba >

LEA MICHELE
Is hier nog niet zo bekend, maar in Amerika een regelrechte hit. Niet in de minste plaats door haar zeer gevarieerde maar immer geslaagde red carpet looks. In de gaten houden? Ze speelt een rol in de nieuwe televisieserie Glee, die iedere dinsdagavond te zien is op RTL 5.

ZOE SALANDA
Calvin Klein ondergoed model met een voorliefde voor jurkje die rechtstreeks van het plankier komen.

GWEN STEFANI
Onze favoriete mama dankzij haar funky rock attitude! Gwen kijkt graag over de grens (Japan, Jamaica) voor inspiratie en is niet bang om te experimenteren met vormen, patronen en kleuren.

Bekijk hier haar eigen collectie op de catwalk: L.A.M.B. s/s 2011 >

KATE MIDDLETON
De verloofde van kroonprins William houdt van eenvoudig doch chic. Jassen met scherpe snit zijn haar handelsmerk.

RACHEL BILSON
Wordt meestal gesignaleerd in jeans. In alle vormen en maten maar altijd fabuleus.

Bekijk hier de outfits van Rachel Bilson >

OLIVIA PALERMO
Is de belichaming van big city chic. Haar geheim: spetterende sieraden.

Wist je dat Oliva Palermo ook haar eigen sieraden ontwerpt >

DIANE KRUGER
De Inglourious Basterds-actrice houdt van opvallende designerkleren. Typisch statement: een vrouwelijk jurkje met dikke vette kisten eronder.

Neem een kijkje in de kast van Diane Kruger >