Nee, ze is niet de vervanger van zwangere Doutzen. De 25-jarige zangeres geeft samen met Akon een optreden weg. En volgens de twee hebben ze heel wat in petto voor de show die op 30 november door New York City dendert.

Zo gaat Katy naar eigen zeggen ‘het eten dragen wat de modellen de afgelopen tijd hebben afgeslagen’ (de welbekende cupcake-bra misschien?). We zijn benieuwd.

PEPERDURE BH
Alle ogen zullen – jammer voor Kay en Akon – hoogstwaarschijnlijk gericht zijn op de minimaal geklede modellen. Geen Heidi Klum dit jaar, die na 13 jaar zelf besloot zich niet meer in de Angelwings te hijsen. Het topmodel gaat zich nu volledig richten op haar televisieprojecten en de nieuwe kledinglijn met sportlabel New Balance.

Welke modellen verruilen de catwalk voor de ontwerptafel? >

Geen Miranda Kerr, Doutzen Kroes (beide zwanger) en Heidi dit keer dus. Wel: Alessandra Ambrosio, Rosie-Huntington-Whiteley, Chanel Iman en Adriana Lima. De laatste schijnt zelfs de Victoria’s Secret Fantasy Bra van bijna 2,2 miljoen euro met 2.000 diamanten te gaan dragen.

De show van Victoria’s Secret ook zien? Op 1 december staat de gehele show – met rode loper-interviews en backstagebeelden – online op www.victoriassecret.com.