Wiens stylingtalent spettert er straks, tijdens de ELLE Style Awards 2011, van de catwalk? ELLE's Esther stelt aan je voor: de kandidaten voor de ELLE H&M Stylist Award: April Jumelet, Bonne Reijn en Fleur Feringa.


DE WEDSTRIJD
Voor wie het gemist heeft... Zoals inmiddels gewoonlijk dook ELLE ook dit jaar uit een zee van inzendingen drie parels van stylingtalenten op. Hun opdracht: alles uit de kast halen om een ELLE-waardige high fashion-show neer te zetten, met als thema Rock-'n-Royalty.

De drie jonge stilisten worden bijgestaan door ELLE’s chef mode Esther Coppoolse en stilist Bonnie Orleans Voss. Wie op basis van zelfgekozen H&M-items – aangevuld met designerstukken – de meest oogverblindende show neerzet, wint de befaamde ELLE Stylist Award én een modeserie in ELLE.

ELLE TV

Inmiddels hebben de talenten de items uitgezocht in de H&M-showroom en de modellen voor de show geselecteerd. Hoe dat er aan toe ging? Ga naar ELLE TV en bekijk de video's >

PS - ELLE telt af naar de ELLE Style Awards 2011 met een adventkalender (iedere dag prijs!). Open snel het vakje van de dag en wie weet zit jij volgende week front row...