Wat wil het geval? Covermodel van het ELLE oktobernummer 2010, Saskia de Brauw, heeft een (nog) dikke(re) internationale carrière in het verschiet. Althans, zo zeggen modellenvoorspellers tegen W Magazine.


HOLLANDS GLORIE
2011 is het jaar van de Nederlandse modellen, zo voorspellen de modelpredictors. En die conclusie komt niet geheel uit de lucht vallen. Onze meiskes zwaaien inmiddels al een tijdje met de modellenscepter. Lara Stone schittert in de campagne (met video!) voor Calvin Klein, Patricia van der Vliet showt álle items uit de Pucci pre-fall 2011 collectie, Nimuë Smit is het gezicht van de Mulberry s/s 2011 campagne en Daphne Groeneveld speelt een hoofdrol in de s/s 2011 campagne van Givenchy


En dan is er nog het relatief nieuwe model, Saskia de Brauw, die de heerlijke ELLE oktobercover sierde en niet meer weg is te denken tijdens shows van Givenchy, Balenciaga en Eres.


Het is natuurlijk niet de eerste keer dat zoiets gebeurt. Op het allereerste nummer van ELLEgirl stond niemand minder dan een piepjonge Lara Stone en Doutzen Kroes stond maar liefst op drie verschillende covers van het ELLE 20 jaar jubileumnummer.


Houd ELLE.nl in de gaten voor ongetwijfeld meer nieuws rondom Saskia. En Lara. En Patricia. En Daphne…