Spanning en sensatie. De ene awardshow na de andere staat op het program. Koud bekomen van de ELLE Style Awards worden we vol in de internationale prijzen gestort.

Ach kom, nog één keer op een rij:
De Oscars 2011 >

De Golden Globes 2011 >

De Grammy's 2011 >

MUGLER VS ARMANI

Vooruit, en hier en daar nog een modeprijs (driewerf hoera voor Christopher Kane). Over mode gesproken. Wie draagt wat naar welke awarduitreiking? Nu schijnt het dat Lady Gaga, hou je vast, zich in Thierry Mugler naar de Grammy uitreiking gaat wagen. En dat terwijl de zangeres een contract met Armani Privé heeft. (Kunt u zich haar fantastische jurk van de Grammy Awards 2010 nog herinneren?)

Nicola Formichetti, Gaga's stilist, is sinds dit seizoen de nieuwe creative director van Thierry Mugler. Nicola strikte Lady Gaga afgelopen maand al voor een optreden tijdens de Mugler mannenshow in Parijs. Logische volgende stap is de popdiva in een eigen creatie de rode loper op sturen. Moet gezegd: wij – maar wie zijn wij? – zouden Lady Gaga het liefst nog een keer in Jan Taminiau zien >

Wat het wordt? We gaan het zien: 13 februari a.s. zijn de Grammy Awards 2011. De dag erna hier op ELLE.nl beelden van de rode loper.

Raf Simons wil Tilda Swinton in Jil Sander naar de Oscars 2011 sturen >