Webshoptijd! Net-a-Porter heeft vanaf vandaag de collectie van Theory onder leiding van artistiek directeur Olivier Theyskens in de virtuele schappen hangen.

De 34-jarige Olivier Theyskens heeft een roerige tijd achter de rug. Begin 2009 verliet de Belgische ontwerper na twee jaar modehuis Nina Ricci en viel even in een zwart gat.


THEYSKENS & THEORY
We begonnen al te vrezen dat de alom bejubelde ontwerper zijn ontwerppen voorgoed aan de wilgen had gehangen, maar in mei 2010 kwam er gelukkig weer schot in de zaak.

Theyskens mocht aan de slag met een capsulecollectie voor het label Theory. Een match made in heaven, zo bleek. De collectie kreeg lovende kritieken en was binnen no time uitverkocht.

Theyskens bracht ook een heerlijk koffietafelboek uit: The Other Side of the Picture >

Zo’n succes wilde het Amerikaanse label maar wat graag vasthouden; Theyskens werd meteen tot nieuwe artistiek directeur gebombardeerd.

Je hoort ons niet protesteren. Perfect gesneden lederen jurkjes en jeans, hebberigmakende blazers, enorm goede T-shirts; Theyskens is spot on. En hadden we al vermeld hoe fijn het is om vanuit je luie stoel de collectie vanaf nu via Net-a-Porter te kunnen inslaan?

Net-a-Porter praat je alvast bij over Olivier Theyskens:

youtubeView full post on Youtube