De agenda van Mrs. Beckham zit bomvol. Op het programma deze week: de New York Fashion Week en een boeking voor de aanstaande Engelse prinses Kate Middleton.

NEW YORK FASHION WEEK
Gisteren showde ex-Posh Spice haar nieuwste herfst/winter-collectie aan de Upper East Side, in een pand dat ook voor de serie Sex and the City gebruikt werd.

Vic had dan ook reden om flink uit te pakken; in haar nieuwste collectie zit alweer de honderdste jurk die ze zelf ontworpen heeft. En voor de gelegenheid vroeg ze ook gelijk schoenengenie Christian Louboutin om voor mooie muiltjes te zorgen. Dus liepen de modellen met rode zolen in Victoria’s kleurige ontwerpen door het chique pand.

Babybump watch: Victoria verwacht met hubby David haar vierde spruit >

KATE MIDDLETON
Victoria’s ontwerptalent is ook landgenoot Kate Middleton opgevallen. ‘Blijkbaar vindt Kate mijn kledinglijn mooi,’ jubelt La Beckham in The Telegraph. ‘Ze vroeg of ze een paar ontwerpen mocht zien die ze aan kan doen naar officiële gelegenheden en etentjes. Dus ik stuur haar binnenkort een paar stuks uit de nieuwste lente/zomer-lijn.’

Da’s geen peanuts. We weten immers, dat wanneer Kate iets aantrekt, het binnen no-time uitverkocht is. Wij kijken nu al uit naar de foto’s. En die van Kate’s trouwjurk trouwens.

Om bij Miss Middleton te blijven; zij en Prins William hebben de getuigen voor hun huwelijk – op 29 april aanstaande – inmiddels gekozen. Kate heeft haar zus Philippa voor de grote taak gevraagd en Prins William geeft de eer aan zijn jongere broer Prins Harry.