Louter lovende reacties ontvangen we op de redactie over onze allereerste ELLE Stijlbijbel. Nu is het ook wel een juweeltje van heb ik jou daar. Mogen we dat zeggen? Jawel, dat mogen we.

Nog steeds niet in het bezit van deze 260 pagina's tellende gouden rakker bomvol extra lange modeseries, shoppings, handige stylingtips, praktische lijstjes en heerlijk veel (mode)kijkvoer? De Stijlbijbel ligt nog tien weken lang in de winkel.

KORTING
Maarrr… wie slim is, profiteert vóór 1 april van de fijne bon die je in de Stijlbijbel vindt. Deze geeft je 20% korting op make-up van o.a. YSL, Lancôme, Estée Lauder, Clinique en Clarins bij de Bijenkorf. En laat nou net morgen in de Amsterdamse vestiging van de Bijenkorf de ELLE Mode Masterclass plaatsvinden om de lancering van onze Stijlbijbel te vieren. Eén en één is twee, zo lijkt ons…

Alvast een sneak peek nemen? Blader 'm hier door! >

WINNEN
Mode Masterclass? Jawel! Van 14.00 tot 17.00 uur zijn er allerlei mode-activiteiten te beleven in De Bijenkorf in Amsterdam. Zo kun je tien zomerse key items winnen, die in de Stijlbijbel zelf te vinden zijn, worden er catwalkshows gegeven en zijn er ELLE-stilisten aanwezig om het winkelpubliek te adviseren.

I LIKE!
Maar er is meer: het ELLE-team zal die middag stijlvolle, shoppende lezeressen scouten en op de kiek zetten. Aanstaande maandag – een dag later dus – zal een selectie van deze foto’s op ELLE.nl te vinden zijn, waarna er naar lieve lust gestemd mag worden op de meest stijlvolle bezoeker.

De outfitfoto’s kunnen t/m 20 maart ge-‘liked’ worden en diegene met de meeste kudo’s wint € 500 shoppinggeld. Dat wil je niet mislopen, toch? Tot zondag!

Neem nu een halfjaarabonnement op ELLE (6x) voor maar € 15 en krijg de Stijlbijbel er gratis bij! >