En het prachtige eindresultaat van de fijne samenwerking tussen deze 23-jarige Gossip Girl en Lagerfeld moest natuurlijk worden gevierd. Hoe? Met een exclusief etentje.

De blonde schone meldde eerder al dat ze morgen helaas niet aanwezig kan zijn bij de Chanel-show vanwege opnames voor de seizoensfinale van Gossip Girl. Maar voor een dinerparty met Keiser Karl vloog de Blake Lively maar al te graag ‘even’ naar Parijs.

BON APPÉTIT
Het feestje dat speciaal voor Blake gegeven werd, was uiteraard geheel in Chanel-stijl; een driegangenmenu bereid door Michelin-sterren gelauwerde chefkok Jean-François Piège, een adembenemend roze decor en Florench Welch – bekend van Florence and the Machine – zong live onder begeleiding van een harp.

Laure de Sade is tegenwoordig het creatieve brein van See by Chloé >

CHEF-KOK LIVELY
Het etentje viel in goede aarde bij de actrice, die beweert dat koken één van haar passies is. Zo verklapte ze aan WWD later graag zelf een restaurant te willen openen. Maar vooralsnog houdt ze het bij acteren. Binnenkort schittert ze als bad ass-piloot naast Ryan Reynolds in de film Green Lanter, gebaseerd op een stripboek.

The show must go on, Galliano's sobere presentatie >