Kate Moss heeft nog steeds schnabbels genoeg. Na Dior chartert ook Liu∙Jo het 37-jarige model als gezicht.


SORRENTI & MOSS
In de nieuwe kiekjes showt Kate – voornamelijk topless – de nieuwste jeans van het Italiaanse merk. Maar er staat ons nog meer te wachten. Miss Moss is het gezicht van alle drie de lijnen van Liu∙Jo. Het Britse model neemt de taak op zich om zowel te poseren voor Liu∙Jo Jeans, Liu∙Jo Shoes en Liu∙Jo.

Komen de beelden van Liu∙Jo je bekend voor? Kan. Fotograaf Mario Sorrenti schoot de campagnefoto’s en laat hij nou verantwoordelijk zijn voor de befaamde zwart-wit foto’s van Kate Moss voor Calvin Klein. Saillant detail: de twee hadden toentertijd zelfs een relatie met elkaar.

GALLIANO & RICCARDO
Ook omtrent de trouwjurk van Kate Moss is veel te doen. Het supermodel vroeg goede vriend John Galliano om die ontwerptaak op zich te nemen, maar nu de goede man in rehab vertoeft gaat Kate op zoek naar een ander.

Pssst... Lily Allen heeft Karl Lagerfeld gevraagd haar trouwrobe te ontwerpen >

Saillant detail: Galliano zou niet eens Kate’s eerste keus zijn. Riccardo Tisci is eerst gevraagd, maar deze bedankte vriendelijk voor de taak. Zou het ermee te maken hebben dat Tisci wellicht de rol van Galliano bij Dior overneemt?

Ondertussen genieten wij nog even na met de backstage beelden van Kate’s shoot voor Liu∙Jo...