Zoek op Twitter naar modeontwerper Jason Wu en je vindt massa’s fanatieke Twitteraars. Zelfs ‘TheRealJasonWu’ komt voorbij. Maar geen enkele Jason Wu account is geverifieerd door de man zelf.

UILTJE KNAPPEN
De ontwerper vindt het mooi geweest met de copy-cats en lanceert vandaag een eigen Twitter-account onder de naam ‘MissWu_NY’. Opmerkelijk: Jason Wu gaat met zijn account undercover als uil. ‘Het leek me wel interessant vanuit het perspectief van een uil te twitteren. En een vogel die twittert is ook wel logisch, toch?’ Aldus Jason Wu aan WWD.

Jason Wu maakt het digitale plaatje compleet door zijn website ook te vernieuwen, met meer ruimte voor interactiviteit met zijn klanten en het verhaal achter zijn lijn. Vandaar ook dat er een nieuw kopje is met ‘Craftmanship’, waar je een inside blik kunt werpen op de collectie.

Extra leuk: de spiksplinternieuwe website heeft een webshop. En om fans en liefhebbers warm te maken voor zijn nieuwe online-aanwinst, heeft Wu een giveaway-actie op zijn Facebook. Éen gelukkige Wu-liefhebber kan maar liefst $ 1500 online shopping money winnen.

ELLE’s shop is ook new& improved >