Niet verkeerd, deze making-of-kiekjes voor de nieuwste kalender van autobandenfabrikant Pirelli? Dat de shots voor Pirelli vaak letterlijk weinig om het lijf hebben, kan ons niet zo deren. Mooi naakt is immers niet lelijk. Bovendien wordt traditiegetrouw de crème de la crème uit de modefotografie gevraagd de camera te bedienen. Mario Testino, Annie Leibovitz, Terry Richardson en Herr Lagerfeld passeerden al de revue. Dit keer was het de beurt aan Mario Sorrenti. Deze Italiaanse New Yorker kreeg de eer los te gaan met succesvol modellentalent van het afgelopen jaar, waaronder Saskia de Brauw!

Saskia de Brauw en Doutzen Kroes al gespot op de cover van ELLE September? >


CALENDER GIRLS
O.a. Kate Moss, Lara Stone, Isabeli Fontana, Milla Jovovich… en ons Saskia dus, trokken er – vlak voor de Kate Moss en Jamie Hince-wedding – een week lang op uit om deze schone bilder te schieten op de mooiste plekjes van Corsica. Saillant detail: niet iedereen kan zeggen dat ‘ie vlak voor zijn huwelijk nog naakt voor de lens van een ex heeft gelegen…

De echte beelden laten nog even op zich wachten. Begin december 2011 zal de uiteindelijke kalender worden gepresenteerd.

Saskia de Brauw was de eerste brunette in lange tijd in een Versace-campagne >