Feest! Marni heeft haar website flink onder handen genomen en lanceerde gisteren een gloednieuwe Marni.com. Op de vernieuwde site kun je nu shoppen, lezen en oneindig klikken door de nieuwste collecties.

INSPIRATIE
O-zo leuk: Carolina Castiglioni, het creatieve brein achter Marni.com, zal direct communiceren via de website. Zo houdt de dochter van Marni-oprichtster Consuelo Castiglioni sinds gisteren het blog Waffling bij. Hierop vertelt Carolina de laatste ins & outs over Marni en kun je eindeloos inspiratie op doen. Maar er is meer! Zo is er ook een fonkelnieuw online magazine van Marni, genaamd Anticamera, te vinden op de site. Klik door talloze verhalen, foto’s en video’s voor een flinke dosis mode. Smullen!


TELLAS
Om de lancering van Anticamera en het blog Waffling te vieren, charterde Carolina Castiglioni de Italiaanse artiest Tellas om voor Marni.com een stel video’s te maken. Hierin zijn een bulk bewegende tekeningen van Tellas te zien. Als kers op de taart brengt Marni nog een T-shirt-lijn op de markt waar de schetsen van Tellas op staan.


Oja, ook niet onbelangrijk: de website verscheept naar Nederland. Hoezee! Hop, snel naar www.marni.com.