Vaarwel gapende gaten en muffintops! Adieu lange, stresserende zoektocht naar de perfecte jeans. Voor jouw volgende spijkerbroek laat je je gewoon even opmeten in de speciale Levi’s® pop-up store.


WELCOME IN JEANS HEAVEN
Levi’s® tijdelijke winkel aan de Amsterdamse Kalverstraat, waar je in één keer korte metten maakt met de nachtmerrie die de queeste naar de Perfecte Spijkerbroek kan zijn, blijft nog even open. Hoezee! Inmiddels hebben zo'n 20.000 vrouwen hét geheim al ontdekt. Het geheim? Je maten worden hier in een relaxte omgeving, met behulp van professioneel en toegewijd personeel gemeten. Zo heb je in een mum van tijd het droomdenim, passend bij jouw lijf te pakken. Er wordt niet gerust totdat jij je ultieme paar in handen hebt! Bovendien krijg je bij iedere aankoop een halfjaar-abonnement op ELLE cadeau.


De tijdelijke winkel is een voorproefje op de twee verdiepingen tellende denim store die het Amerikaanse merk later dit najaar in de Kalverstraat zal openen. Centraal in de pop-up store staat Levi’s® Curve ID™, het denimconcept gebaseerd op pasvorm in plaats van maat dat Levi’s® vorig jaar wereldwijd introduceerde. Lees meer over Curve ID™ >


DETAILS GRAAG!
Geen tijd gehad? Compleet gemist? Welnu, je krijgt een tweede kans. De pop-up store is, wegens gierend succes, langer open dan gepland: nog tot 16 oktober. Haast je naar de Kalverstraat 101 in Amsterdam.

QUIZ JE JEANS

Geen zin om van de bank af te komen? Met de slimme Levi’s® Jeans for Us-quiz weet je met een paar simpele vragen wat jouw Curve ID™ is. Klinkt als een droom? Probeer het zelf! Naar de Jeans for Us-quiz >