Dior krijgt maar geen genoeg van de immer prachtige Marion Cotillard. Groot gelijk, vinden wij zo. Toch krijgen we ‘n beetje een ‘zoek de verschillen’-idee bij de campagnes. Zou het door de identieke belichting komen? Och, wat het ook is, een succesformule is overduidelijk geboren. Even leek het erop dat de Oscar-winnares voor de laatste keer poseerde met de Lady Dior-tas, maar niets blijkt minder waar.

HOLLYWOOD HILLS
Dit keer toefte de Franse Cotillard naar Los Angeles voor de vijfde campagne van Lady Dior. Het concept is simpel: in elk seizoen staat een beroemd gebouw of een hotspot centraal. De voorgangers? De Eiffeltoren, de Brooklyn Bridge, The London Eye en de Oriental Pearl Tower in Shanghai. Nummer vijf zijn de Hollywood Hills geworden. Cotillard poseert dit keer met een vrolijk gekleurde Lady Dior-tas in krokodillenleer voor de welbekende Hollywood-letters.

In herfst 2009 begonnen de nieuwe Lady Dior-campagnes met Marion Cotillard in de hoofdrol. Alle plaatjes zijn geschoten door de befaamde Steven Klein.

Is Gisele Bündchen het nieuwe gezicht van Givenchy? >