’s Werelds meest spectaculaire lingerie-catwalkshow staat weer voor de deur en dat betekent stress voor de modellen. Want wie haar sixpack niet op tijd strak in het prachtige lijfje heeft zitten, vliegt er zonder pardon uit.

Nog een kleine maand hebben de Angels de tijd om nog nét die laatste overtollige (zwangerschaps)pondjes eraf te trainen. 29 November geeft Victoria’s Secret namelijk het startschot voor weer een catwalkshow vol pracht, praal, vuurwerk, veren, glitters, glimmers en vleugels. Té zoet, té kitsch, maar o-zo vermakelijk. En voor topmodellen these days bovendien de klus der klussen. Want zeg nou zelf: gedoopt worden tot Angel wil toch iedereen wel? Al was het maar voor die flinke smak geld die het oplevert en die gratis personal trainer – zo beelden wij ons in.


WIE DE VLEUGELS PAST, TREKKE ZE AAN
Zeker van een plekje in de show zijn de geroutineerde engeltjes Adriana Lima, Alessandra Ambrosio, Candice Swanepoel, Doutzen Kroes, Erin Heatherton, Lily Aldridge, Lindsay Ellingson en Miranda Kerr. Maar voor de overige lingerie-outfitjes wordt nog naarstig gezocht naar gespierde, slanke lijfjes met iets minder slanke cupmaat en bilpartij.

Miranda Kerr krijgt de eer het klapstuk van de show te dragen >


ANGELS GEZOCHT
Wij vestigen onze hoop op de twee Nederlandse beauty’s Marloes Horst en Milou Sluis, die al eerder klusten voor het lingeriemerk. ‘Maar,’ zo vertelt casting director John Pfeiffer aan Modelinia, ‘dat een meisje eerder al voor het merk heeft gelopen, wil niet zeggen dat ze dat nog een keer zal doen. Alles aan hun lijf en hun look in het algemeen kan veranderen, dus we moeten hen steeds opnieuw bekijken.'


BREGJE HEINEN
Ook leeftijd kan een issue zijn. ‘Bregje Heinen is eindelijk achttien, dus we zijn er erg benieuwd naar om haar te zien. En Karlie Kloss heeft nu ook de goede leeftijd, dus hopelijk loopt zij ook in de show.’ Aldus Pfeiffer. Ah, dat maakt de score tot nu toe anderhalve Nederlander; Doutzen en zeer waarschijnlijk Bregje Heinen.

Aan Doutzens opperstrakke lijfje in haar Halloween-catwomanoutfit op Twitter te zien, is zij in ieder geval klaar voor het Angels-feest…

Nu Heidi Klum haar vleugels in de wilgen heeft gehangen kon zij zich flink te buiten gaan aan Halloween candy >