Een berg lucky bastards kreeg gisteravond in New York de eer om de Versace voor H&M-lijn als eerste van dichtbij te bekijken. Een flinke bups sterren – denk aan: Uma Thurman, Blake Lively, Jessica Alba en Selma Blair – was uitgerukt voor het festijn.

PRINCE & NICKI MINAJ
In een knetter goeie ruimte aan de Hudsonrivier werd de Versace voor H&M-collectie op een gouden (!) catwalk geshowd door topmodellen als Abbey Lee Kershaw, Natasha Poly, Lindsay Wixson én Neerlands trots Daphne Groeneveld. Als extraatje waren er voor de avond nog een stel exclusieve kledingstukken op de bühne te zien, die alleen voor de speciale avond waren ontworpen.

Kijkvoer: people @ Versace voor H&M-lancering >

Na de spetterende modeshow hobbelden de celebs en gasten door naar de afterparty, waar niemand minder dan Prince en Nicki Minaj een knallend optreden gaven. Jaloers? Wij?

'Ik ben een grote fan van Versace. De pasvorm voor vrouwen is geweldig. Ik ben ook een enorme H&M-fan en dat Versace bij H&M verkrijgbaar zal zijn is een perfecte match.' Aldus een jubelende Blake Lively. Hops, steek die maar in je zak.

In de agenda dus: vanaf 17 november hangt de Versace voor H&M-collectie in de (online) rekken. Haastje-repje!

Voilà: de gehele Versace voor H&M-catwalkshow >

VERSACE FOR H&M CATWALKSHOW - NYC

youtubeView full post on Youtube

VERSACE FOR H&M FASHION EVENT - NYC