WE LOVE SHOES
Nieuw en heel erg geweldig, al zeggen we het zelf: ELLE’s Hakkenbar, de ultieme schoenenhemel met schoenen, schoenen en nog meer schoenen. Op zoek naar de perfecte pumps voor de feestdagen? Toe aan lekker winterse booties om dit najaar flink de blits mee te maken? Een paar slippertjes, zomaar? Zoek niet verder! Dit is dé plek om te snuffelen in andermans kast en meteen een paar Louboutins te scoren. Of een paar prachtige lederen laarzen van Costume National. En om van je eigen nèt te krappe beauties af te komen. Jouw miskoop is andermans vintageschat.
 
SCHOENEN! SCHOENEN! SCHOENEN!
Ook vind je zo nu en dan schoenen van de ELLE-redactie. En wat is er nou leuker dan schoenen die door onze eigen chef mode Esther Coppoolse zijn gedragen tijdens een of andere Fashion Week? Of waarin Ilonka dat diepte-interview afnam? Precies. We zeiden toch al dat ELLE’s Hakkenbar geweldig is. Mis het niet!

 
Let wel. De deuren van de bar zijn nog maar net open en hier en daar is het nog een work in progress. Maar dit is wel hèt moment om de eerste designerschatten binnen te hengelen voor ze weg zijn en om jouw schoenen uitgebreid tentoon te spreiden zodat het flink opvalt!

 
Waar wacht je nog op? Ga snel naar elle.nl/hakkenbar en schrijf je in. Dat is zo gepiept. Wij wensen je alle schoenen toe die je hartje begeert. Enjoy.