In het boek, genaamd Geluk is een jurk - De modewereld van binnenuit, deelt Cécile haar kennis en ongezouten mening over modellen, haute couture, de perfecte tas, Karl Lagerfeld en… jurken. Kortom: mode des Cécile.


BIJSPIJKEREN
Het boekwerk leest niet alleen weg als een ELLE Stijlbijbel bij de start van een nieuw modeseizoen – hulde aan Cécile’s scherpe pen en hilarische humor – maar krikt ook je kennis over mode flink op. Tja, met een aanzienlijk aantal vlieguren in de modejournalistiek, waarvan inmiddels alweer zeven jaar als hoofdredacteur van ELLE, ken je de klappen van de fetish Louis Vuitton-zweep natuurlijk wel. En, hee, Cécile is niet te beroerd om haar kennis met ons te delen.

Wist u dat... Cécile ook genomineerd is voor een Mercur-award? >


Zo geeft ze in haar boek antwoord op prangende vragen als waarom Chanel-jasjes zo duur zijn en waarom de hakken steeds hoger worden. Of wat het verschil is tussen prêt-à-porter en haute couture en hoe Karl Lagerfeld nou in het echt is. Bovendien blikt Cécile terug op haar mooiste mode-ervaringen en doet ze een boekje open over haar lievelingsadresjes. Need we say more?


SAVE THE DATE
Geluk is een jurk - De Modewereld van binnenuit komt in februari 2012 uit en is dan voor € 18,95 hier te koop.