Nu het ijs begint te dooien is er geen reden meer om buiten te vertoeven (op het testen van je net iets te laat ingeslagen snowboots na dan). Hét excuus dus, om jezelf op de bank te installeren met de nodige warme versnaperingen (Thee! Warme choco! Kaasfondue! Stamppot!) om vervolgens de dag door te komen met modisch campagnekijkvoer van Vanessa Bruno, Lanvin en Louis Vuitton.

       
LANVIN DINNERPARTY
Lanvin schuift aan tafel met een handjevol modellen (waaronder Aaron Vernon, Angus Low, Aymeline Valade, Johannes Schulze, Marte Mei van Haaster en Othilia Simon) voor een bijzonder gezellig en sjeik diner. Op de uptempo beat van Maxine Ashleys Cookie Man (geproduceerd door Pharell Williams) bewegen de modellen op de maat in een stopmotion-filmpje van een minuut. Uitermate vermakelijk.

youtubeView full post on Youtube

 
LOUIS VUITTON WEELDE
Louis Vuitton gaat flink wat jaren terug in de tijd, de jaren dertig om precies te zijn, met haar campagnevideo. De mooiste Louis Vuitton-muiltjes die, al klevend aan ellenlange modellenbenen, stuk voor stuk de lucht in gaan. Met de focus op de accessoires uit de Vuitton zomer 2012-collectie vliegen de veren en badmutsjes in het rond. En och, die schoenen. Die schoenen! Bekijk de campagne, geschoten door Katie Grand, op thelovemagazine.co.uk.

   
KATE BOSWORTH FOR VANESSA BRUNO
Alsof je in een droom beland bent: dat gevoel krijg je bij de campagnevideo van Vanessa Bruno’s s/s 2012-collectie. In de hoofdrol wederom de beeldschone Kate Bosworth die op de maan geland lijkt te zijn. Daar ondervindt ze het ontbreken aan zwaartekracht om zich uiteindelijk over te geven aan de maan. Het zal je dan ook niets verbazen dat het filmpje, genaamd Moonlight, tjokvol kledingstukken zit die qua vorm, print en kleur haast geïnspireerd lijken op het heelal.