Gaan we het echt meemaken? Kate Middleton met een over-the-top hoed? Volgens insiders heeft de Duchess of Cambridge hoedenmaker Piers Atkinson ingehuurd om een speciaal ontwerp te maken voor de kick-off van de diamanten jubileumtour van Koningin Elizabeth.

 
GEWAAGDE KATE
En tja, Piers Atkinson houdt niet van onopvallende hoofdtooitjes. Zo maakt de Brit extreme hoofdversieringen voor Lady Gaga, Rihanna, Anna Dello Russo en Sarah Jessica Parker. In 2010 ging-ie zelfs nog een stapje verder met een collectie genaamd Sex On The Brain, waar een hoed inzat met een blote Barbie die een banaan berijdt. Juist ja. Niet echt des Kates.

 
Pssst… Piers Atkinson ontwierp ook Madonna’s enorme hoofdsieraad voor haar Super Bowl-optreden >

 
Een tikkie gekke keus dus, ook omdat Piers Atkinson in 2010 nog even flink uithaalde naar de Britse royals. ‘Ik zou wel eens een lid van de Koninklijke familie in het echt willen ontmoeten. Het gevoel van superioriteit zit er bij hen al generaties lang ingebakken. Voelen ze zich überhaupt nog wel gewoon mens? Dat wil ik de Koningin wel eens vragen.’ Aldus de ontwerper aan Fashion156.com.

 
Oh well, we zullen het op 8 maart zien, wanneer Kate Middleton in Leicester komt opdraven voor de eerste feestdag van de Diamond Jubilee tour.