Vorige week verklapten we het al; Charlotte Casiraghi is het kersverse, officiële gezicht van Gucci. Een match made in heaven, want zij is gek op Gucci en Gucci is gek op haar – Frida Giannini wijdde immers al twee collecties paardensportkledij aan de prinses van Monaco. Och, waren wij ook maar de kleindochter van Grace Kelly.

 
ICONEN
Maar! Waarvoor staat miss Casiraghi dan wel model? Welnu, the cat’s out of the bag. De 25-jarige prinses is het nieuwe gezicht van Gucci’s Forever Now-campagne, wat een samenwerking is tussen Frida Giannini en Charlotte Casiraghi. De komende twee jaar zullen we de royal zien in verscheidene campagneplaatjes die geschoten zijn door de vier grootste (mode)fotografen van de wereld. Dit om de vernieuwde iconische looks van Gucci te vieren.

 
De gloednieuwe Gucci a/w 2012-collectie al gezien? >

 
PETER LINDBERGH
Als eerste was fotograaf Peter Lindbergh aan de beurt, die Charlotte Casiraghi schoot in Gucci’s welbekende rode en groene streep. Op de achtergrond is op de ene foto een stal te zien en op de ander poseert Casiraghi met een paard, wat verwijst naar zowel de liefde van Charlotte als oprichter Guccio Gucci’s voor het paardrijden (ook te zien aan de paardenbitten die aan vele Gucci-tassen zitten). Wij zijn fan.

CHARLOTTE CASIRAGHI VOOR GUCCI FOREVER NOW – BEHIND THE SCENES