Herinnert u zich nog dat Karl Lagerfeld Adele in een interview ‘een beetje te dik’ noemde? Juist ja, auch. Karl wrong zich in allerlei moeilijke bochten om zijn woorden terug te nemen, maar het kwaad was al geschied. Adele was boos en ratelde aan People Magazine: ‘I represent the majority of women and I'm very proud of that.’ Zo.  

CHANEL-TASSEN ALS EXCUUS
Karl – groot Adele-fan als-ie is – voelt zich er duidelijk nog steeds rot over en neemt rigoureuze maatregelen. De Chanel-tassen worden aangesleept. Adele is namelijk verwoed verzamelaar van de prachtstukken en een beetje slijmen kan geen kwaad, toch?

Een dag in het leven van Karl Lagerfeld >

‘Hij heeft zijn team opgedragen om de mooiste items van het modehuis naar Adele te sturen, nadat-ie hoorde dat ze de tassen verzamelde,’ verklapt een insider aan The Sun. ‘Hij zei dat-ie het erg graag wilde goedmaken met haar, zodat ze in de toekomst samen kunnen werken. Hij ziet haar wel in een campagne voor de Chanel Mademoiselle-tassen wanneer het contract van Blake Lively afloopt. Hij is boos op zichzelf, omdat-ie haar beledigde terwijl hij haar juist een compliment wilde geven. Hij vindt haar prachtig en noemt haar altijd goddelijk.’

Oef, wij zijn benieuwd hoe dit afloopt. Karl Lagerfeld mag ons trouwens altijd dik noemen. En dan flink wat Chanel-tassen sturen als goedmakertje.

Katy Perry date met Chanel-model Baptiste Giabiconi >