Alice Temperley, van het modelabel Temperley London, en cider. Niet direct een logische combi. Maar! De ontwerpster groeide op tussen de ciderboomgaarden. Haar ouders zijn namelijk in het bezit van een heuse ciderkwekerij. En naast het ontwerpen van kleding strijdt Alice nu ook tegen het voorstel van de Britse regering om de taxen rondom cider flink omhoog te gooien. Deze wet dreigt namelijk de lokale producenten uit te roeien.

      
SAVE OUR SCRUMPY
Door middel van een petitie en een campagne, genaamd Save Our Scrumpy, hoopt Miss Temperley het lot van de ciderkwekerijen te kunnen redden. Als de petitie gesigneerd wordt door 100.000 mensen, zal er over het onderwerp gedebatteerd worden in het Britse parlement. Wij helpen je hopen Alice.

        
NEW MUSEUMS SPRING GALA
Niet alleen Alice zet zich in voor het ‘goede doel’. Ook een handjevol designers (Proenza Schoulers Jack McCollough en Lazaro Hernandez, Calvin Kleins Francisco Costa, Adam Kimmel, Narciso Rodriguez en Cynthia Rowley), een groepje kunstenaars (Cindy Sherman, Chuck Close, Jeff Koons en George Condo) en nog wat grote Hollywoodnamen als Chloë Sevigny (gehuld in prachtig wit pak) en Nadja Swarovski verzamelden zich afgelopen woensdag tijdens het 35ste New Museums Spring Gala. De veiling van die avond leverde een kleine 1,2 miljoen euro op, die ten goede komt aan de spaarpot van het museum zelf. Niet verkeerd.

     
Dit zijn de rijkste Britse celebs