> Karl Lagerfeld, de royalty watcher? Tja, het gaat toch echt gebeuren. Der Kaiser gaat namelijk op 3 juni verslag doen van het zestigjarige jubileum van Queen Elizabeth II. Samen met de Franse journalisten Marie Drucker en Stéphane Bern kletst Karl voor de zender France 2 de uitzending over de feestdag van de Britse koningin aan elkaar. Toch geinig. Zal-ie Kate Middletons outfit afkraken? Of iets zeggen over Prins Williams kale klets? Het zal ons benieuwen.

 
> Jakkes, weer een stel enorm hippe tassen waaraan we ons ongetwijfeld gaan vergapen. Het immer hebberigmakende label Rag & Bone breidt uit met een heuse tassenlijn. Hoe de collectie eruit gaat zien blijft nog gissen, maar wij voorspellen dat een goed gevulde spaarpot zeer van pas zal komen. In september moeten de buidels in de Rag & Bone-winkels liggen.

 
Aquascutum failliet en het nichtje van Gisele Bündchen lanceert kledinglijn >

 
> Crystal Renn heeft haar eerste cover als blondine te pakken. Het nieuwbakken hoogblonde – en ultraslanke – model prijkt op de voorkant van het tijdschrift Schön! in een met goud bezet badpak en met medaille om de nek. Verder staat er groot op de cover – hoe toepasselijk – We Are The Champions. De plaatjes werden geschoten door Ellen von Unwerth. Razend benieuwd geworden? Bekijk hier de foto’s.