Even een resumeetje: je herinnert je vast dat veelbesproken oranje Bavaria-jurkje nog, dat samen met de vuvuzela, – hoor je 'm weer? – in 2010 de show stal op de Zuid-Afrikaanse WK-tribunes. Aangeprezen door Sylvie van der Vaart was dit eerste WK-item speciaal voor vrouwen – ontworpen door Supertrash – niet aan te slepen. En dus kon je er donder op zeggen dat de Brabantse bierbrouwer ook in de aanloop naar het EK 2012 iets in petto zou hebben.

 
DE V IS VAN...

Zie daar: de V-Dress. Met de 'V' van victory. Ontworpen door de talentvolle Nederlandse designers Spijker en Spijkers dus. Zij kozen voor – hoe kan het ook anders – oranje en Bavaria-blauwe kleurvlakken met aan de voor- en achterkant een diepe rood-wit-blauwe V-hals. Juist, daar is de 'V' weer. Lastige poule zei u? Ach, wij hebben V-power.

 
De V-Dress is vanaf 7 mei in de supermarkt te verkrijgen, samen met zes flesjes Bavaria, voor € 9,99. Wie niet kan wachten – denk: Koninginnedag – moet op 20 april om 20.00 uur naar de PC Hooftstraat in Amsterdam of de Markt in Eindhoven gaan. Hier worden er in totaal 1000 weggegeven ter ere van de opening van twee tijdelijke V-shops aldaar.

 
Of… mail als een malle je NAW-gegevens leeftijd naar info@elle.nl o.v.v. Bavaria. Wij verloten een kleine oranje-boven-goodiebag met daarin o.a. de V-Dress! A.s. vrijdag krijgt de winnaar persoonlijk bericht.

Zien: SIS Spijkers en Spijkers a/w 2012 >