Tommy Hilfiger kroop wederom achter de tekentafel voor de Millennium Promise en zie daar; The Promise Collection. Afrikaanse prints, vrolijke kleuren, luchtige stoffen, prachtmotieven; de capsulecollectie doet ons pardoes verlangen naar tropische temperaturen. Nog beter: je kunt geheel zonder schuldgevoel je mandje volladen. De gehele opbrengst van de collectie gaat namelijk naar de Millennium-dorpen in Afrika. Twee vliegen in één klap dus.

ONLINE PLATFORM
Tommy Hilfiger lanceert samen met The Promise Collection ook een interactief online platform. Via tommy.com/promisecollection kun je zien wat Tommy Hilfiger samen met de Millennium Promise in Afrika doet, bladeren door de kersverse Promise-collectie en bekijken hoeveel geld er al is opgehaald. Extra leuk: wanneer je een item uit The Promise Collection koopt zie je meteen naar welk goed doel in Afrika – zoals het verbeteren van onderwijs of het verstrekken van schoon water – jouw geld gaat.

 
KATIE HOLMES
De collectie bestaat uit veertien items voor mannen, zeventien stuks voor vrouwen en tien accessoires. Actrice Katie Holmes werd door Tommy Hilfiger aan haar mouw getrokken om als ambassadeur op te treden voor de speciale ontwerpen. En dat deed ze niet halfslachtig. Katie stapte in het vliegtuig en ging met Hilfiger mee naar Oeganda om daar het werk van de Millennium Promise met eigen ogen te zien. Wat de actrice daarvan vond? Hou ons in de smiezen voor het interview met Katie Holmes.

 
Lees meer over Tommy Hilfigers werk voor de Millennium Promise >

http://ad-emea.doubleclick.net/ad/N7156.135098.HACHETTENL-ELLE/B6517326.2;sz=1x1