Hebben, willen, kopen, inslaan. Over-the-top mode-icoon Anna Dello Russo – wie kent d’r niet – heeft voor H&M een accessoireslijn ontworpen.

 
BIJZONDERE ACCESSOIRES
Vanaf 4 oktober kun je je tegoed doen aan zonnebrillen, sieraden, tassen, een trolleykoffer en – uiteraard – schoenen van Anna’s hand. Uiteraard zijn de accessoires niet voor grijze muisjes. Denk: veul kleur, véél goud en heel veel versieringen (zie hier de eerste foto's). Och, wij hadden niet anders verwacht. 

 
‘Ik ben enorm enthousiast over deze samenwerking: dit is de eerste keer dat H&M een Fashion Director in een bijzonder project betrekt,’ jubelt Anna Dello Russo in het persbericht. ‘Ik wilde bijzondere accessoires ontwerpen die nergens anders te vinden zijn. Als stilist weet ik dat accessoires essentieel zijn en elke outfit een persoonlijke touch geven. Met deze items kan iedereen een doodgewone dag veranderen in een fantastische fashion-dag.’

Stylefile: Anna Dello Russo >

Oef, dat wordt hollen dus. De accessoireslijn van Anna’s hand ligt vanaf 4 oktober in de digitale H&M-schappen en in H&M-winkels wereldwijd.

ANNA DELLO RUSSO VOOR H&M