De Olympische Spelen in Londen (die van 27 juli tot en met 12 augustus plaatsvinden) worden dit jaar naast ongetwijfeld heel sportief ook flink modisch. Want wist je al dat een stel hooggeëerde modeontwerpers allerlei fantastisch mooie sporttenues ontwierpen? Zo is Stella McCartney aan de slag gegaan voor de Britten, hebben de Italianen Prada én Giorgio Armani achter zich staan en hullen de Amerikanen zich in Ralph Lauren-pakjes. En nu komt ook budgetketen River Island met een heuse Olympische Spelen-collectie. In samenwerking met de officiële sportwaarpartner van de Olympische spelen: Adidas. Want hé: als supporters moeten we er toch ook sportief-chic bijlopen?

        
GOUDEN LEEUW
Ieniemienie detail: de collectie, voor zowel mannen als vrouwen, komt vooralsnog alleen uit in de thuiskleuren van de budgetketen, de UK.

            
Volgens Vogue.com kunnen we o.a. cropped tops met metallic prints, truien met Union Jack-motieven en bodycon jurkjes met gouden leeuw-print verwachten. Nu maar hopen dat ze de kleuren rood, wit en blauw zo inzetten dat de collectie ook perfect door kan gaan voor Hollandse supporterswaar. Of dat River Island en Adidas zich ook nog wagen aan een oranje lijn.

     
Vanaf 20 mei is de Britse collectie verkrijgbaar via RiverIsland.com. Prijzen beginnen bij zo’n € 20.

      
Zien: Spijkers & Spijkers lanceren EK-jurkje >