> Gaat Miuccia Prada niet naar het MET Gala vanavond? Op hoge hakken lopen is niet altijd even eenvoudig. Dat ondervond ook Miuccia Prada na een flinke schuiver die te wijten viel aan haar torenhoge platformpumps, zo wist Suzy Menkes te melden in een artikel voor New York Times over Prada. De val deed Miuccia Prada dubben: wel of niet naar het MET Gala? Laten we hopen dat de schuiver haar niet tegenhoudt om vanavond bij het MET Ball aanwezig te zijn. Want Carey Mulligan – gehuld in Prada – zonder Miuccia Prada aan de arm op de rode loper lijkt ons toch een stuk minder gezellig. Wij zitten in elk geval vanavond vastgekluisterd aan de computer voor de MET-livestream. Tip van de redactie: wellicht zijn de Isabel Marant-platformsneakers wat voor Miuccia.

> Weet u nog dat de bij ons zo geliefde James Franco in november achter de camera kroop voor beelden van de Seven For All Mankind zomer 2012-campagne? Welnu, bij het jeansmerk zijn ze hem nog lang niet zat. Ook voor de winter 2012-campagne hebben ze mister Franco gevraagd om de beelden – geschoten in een zomers Californië – voor zijn rekening te nemen. Wij kunnen in elk geval niet wachten.

> Cuteness. De dochter van topmodel Natalia Vodianova, Neva Vodianova Portman, treedt in haar moeders voetsporen. De zesjarige beauty is het boegbeeld van de capsulecollectie die mamalief ontwierp voor Caramel Baby and Child, een label waarin Harper Beckham ook gespot wordt. Nog beter: de helft van de opbrengst van Natalia’s ontwerpen gaat naar The Naked Heart Foundation. Goede zaak dus. Zie hier de lieflijke kiekjes.

 
> Kanye West heeft ‘t er maar druk mee. Een kersverse wederhelft (de ‘liefkozende’ bijnaam Kimye was binnen no time geboren), een nieuwe Twitter-tirade (hè, wat fijn) én een nieuwe videoclip. First things first: de Twitter-tirade. Dit keer niet zo erg als de vorige, maar even vermakelijk. Op het program: dingen die mr. West háát. Dat zijn o.a. jeans and dress shoes, khaki trench coats with jeans, off-brand work-out sneakers, khaki cargo shorts, big ass striped scarves. Ehm, staat genoteerd.

Maar! Er is meer. Zo sloeg Kanye de handen ineen met Ruth Hogben en Nick Knight voor een modische videoclip. Het resultaat? Fabelachtig. Bekijk hieronder de kersverse video voor Lost in the World.

KANYE WEST - LOST IN THIS WORLD

youtubeView full post on Youtube